Моќта на нашата мрежа

еЛинк ви дава неограничено право да ја користите најголемата мрежа во нашата земја. Поставуваме челик во земјата, повлекуваме кабли за струја  и истите ги поврзуваме со совршена електроника и на тој начин создаваме многу јавни станици за полнење на електрични возила, со што ја создаваме најголемата инфраструктура на полначи за електрични возила.

Што значи тоа за Вас?

Тоа значи дека ништо не е надвор од дофат, ниту една дестинација не е предалеку за патување со вашето ЕВ. Чистите и ефикасни електрични возила се иднината на секојдневното возење.
еЛинк секојдневно ги следи светските трендови и го менува начинот на кој се движиме кон утрешнината. Имаме голем број на станици за полнење поставени на јавна површина низ целата територија на Македонија, кој се контролираат online 24/часа дневно и истите се достапни за сите.

Пониски трошоци и бесплатен паркинг

Трошоците за одржување на електрични возила се многу пониски во споредба со трошоците за моторите со внатрешно согорување. Електричните автомобили […]

Сметководствени и финансиски придобивки

Користењето на електрични возила гарантира фиксно планирани трошоци, помалку сметководствени документи и истовремено помалку  време за контрола на возилата. Електричните  […]

Mаркетинг и продажба

Smart-маркетинг на 21-от век Користењето на енергетско ефикасни и напредни технологии влијае не само врз мотивацијата на вработените во една […]