Искусете ја убавината на возење на еколошки возила

   Митови за електричните автомобили: Тие се прескапи!

   Цените на најновите генерации електрични возила се споредливи со цената на сосема нов автомобил со внатрешно согорување. Иако има некои разлики […]

   Краткорочен оперативен лизинг на електрични возила

   Доживејте различни искуства со новите генерации електрични возила. еЛинк нуди изнајмување на електрични возила од водечки производители. Денес многу компании […]

   Полнење

   eLink обезбедува достапна инфраструктура за полнење на електрични возила во земјата. Системот е управуван од интегрирана платформа која гарантира сигурно […]

   Фиксни месечни трошоци

   Инстант забрзување

   Високо ниво на удобност

   Чиста околина

   Веб – базиран систем кој комуницира со станиците за полнење

   РФИД картички за идентификација на корисникот

   Повеќе од 1 500 000 корисници на светско ниво

   0
   тони зачувани емисии на јаглерод
   0
   засадени дрвја како еквивалент на заштедени гасови
   0
   станици за полнење