• Renault Zoe од 690 еур месечно без ДДВ
  • МОТОР: Целосно електричен – 41kWh
  • БАТЕРИЈА: 92bhp
  • МОЌНОСТ 0 -100 km/h :  13.0 seconds
  • БРЗИНА: 135 km/h максимална брзина
  • АВТОНОМИЈА: 300 km автономија со целосно полна батерија
  • ЗАГАДУВАЊЕ: 0 kg/годишно

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *