• Hyundai IONIQ од 999 eur  месечно без ДДВ
  • ТРАНСМИСИЈА: Single-speed / automatic
  • CO₂ ЕМИСИЈА: 0 кг/годишно
  • МОЌНОСТ: 118 hp (88 kW)
  • ТИП НА БАТЕРИЈА: Litium-ion polimer (Li-Po)
  • ЕНЕРГИЈА: 28.0 kWh
  • КАТЕГОРИЈА: Електрично компактно возило
  • АВТОНОМИЈА: 175 km со целосно полна батерија
  • ИНФОЗАБАВА/ ПОВРЗУВАЊЕ: Apple CarPlay compatible
  • БЕЗБЕДНОСТ: 7 x воздушни перничиња, 5x појаси за врзување, ABS, SRS..
  • ЗАБРЗУВАЊЕ 0-100 km/h : 10:00 sec

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *