• NISSAN ENV 200 од 795 еур месечно без ДДВ
 • NISSAN LEAF от 795 еур месечно без ДДВ
 • АВТОНОМИЈА: Максимална автонимија со целосно наполнета батерија – 150 км.
 • НАЧИН НА ДВИЖЕЊЕ: Целосно електрично
 • БАТЕРИЈА: 24 kWh Li-ion
 • ТИП: Леснотоварно возило, 703 кг носивост
 • МОЌНОСТ: 107 к.с.
 • МОЌНОСТ НА МОТОР: Мотор од 80 kW
 • ПОЛНЕЊЕ: Конектор Тип 2- 3.6 kW, со можност за Шуко + chaDEmo Fast Charge
 • ПРИДВИЖУВАЊЕ: Start – Stop бутон
 • ИНДИКАЦИЈА ЗА ЕНЕРГИЈА: Индикација на дисплеј за степенот на полнење
 • РЕЖИМИ НА КОРИСТЕЊЕ: Опција за економично возење
 • СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ: ABS & EBD, VDC, TPMS & TCS
 • ВОЗДУШНИ ПЕРНИЧИЊА: Воздушни перничиња за шоферот
 • СИСТЕМ ЗА ЗАТОПЛУВАЊЕ / ЛАДЕЊЕ: Климатроник
 • РЕТРОВИЗОРИ: Електрични
 • СВЕТЛА: Дополнителни Халогени светла за магла
 • ДРУГИ: Аудио модул – CD, Bluetooth, Ipod, USB

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *