• NISSAN LEAF от 840 еур месечно без ДДВ
 • АВТОНОМИЈА: Максимална автономијасо целосно наполнета батерија – 150 км.
 • НАЧИН НА ДВИЖЕЊЕ: Целосно електрично
 • БАТЕРИЈА: 24 kWh Li-ion
 • ТИП: Лесно хечбек возило, 5 врати, 5 места
 • МОЌНОСТ: 107 к.с.
 • МОЌНОСТ НА МОТОР: Мотор 80 kW
 • ПОЛНЕЊЕ: Приклучок Тип 2- 3.6 kW, со можност за Шуко + chaDEmo Fast Charge
 • ПРИДВИЖУВАЊЕ: Start – Stop бутон
 • ИНДИКАЦИЈА ЗА ЕНЕРГИЈА: Индикација на дисплеј за степенот на полнење
 • РЕЖИМИ НА ВОЗЕЊЕ: Опција за економично возење
 • СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ: ABS & EBD, VDC, TPMS & TCS
 • ВОЗДУШНИ ПЕРНИЧИЊА: Вкупно 6 воздушни перничиња
 • СИСТЕМ ЗА ЗАТОПЛУВАЊЕ/ ЛАДЕЊЕ: Климатроник
 • РЕТРОВИЗОРИ: Електрични ретровизори
 • СВЕТЛА: Дополнителни Халогени светла за магла
 • ДРУГИ: Аудио модул – CD, Bluetooth, Ipod, USB

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *