Доживејте поинакви искуства со автомобилите од новата генерација.

еЛинк нуди рент-а-кар на електрични возила од водечки производители. Се повеќе и повеќе компании преферираат долготраен закуп на автомобили за потребите на нивната флота, вклучувајќи и целосна услуга за автомобили. Проверете ги нашите предлози за оперативен лизинг на автомобили: