Нашиот тим се состои од искусни професионалци со јасна визија за развој на електромобилноста и предизвиците со кои се соочува секторот.

Нашата цел е да понудиме квалитетна услуга која во оваа фаза овозможува непречено пробивање на електричните возила на начин што ги минимизира навиките и однесувањето на возачот.

Ние веруваме дека заедно со вас – нашите клиенти, можеме да ја промениме животната средина во која живееме, потпирајќи се на најнова технологија и искуство во светот во областа на електрични автомобили.