eЛинк развива достапна и отворена инфраструктура за полнење во сите поголеми градови и патишта во земјата. Полнењето на електрични автомобили во нашата мрежа е можно преку мобилен телефон или преку лична RFID картичка. Во зависност од Вашиот избор за коритсење на мрежата на еЛинк полнењето може да се реализира на следниве начини:

1. ПОЛНЕЊЕ СО RFID – ВО ИЗРАБОТКА

2. ПОЛНЕЊЕ ПРЕКУ АПЛИКАЦИЈА - ВО ИЗРАБОТКА

3. ПОЛНЕЊЕ СО БАНКАРСКА  КАРТИЧКА - ВО ИЗРАБОТКА