Дуосида

Цена: наскоро Опис Кабел за побрзо полнење: Автомобилскиот полнач Duosida Level 2 го полни вашиот автомобил 3 пати побрзо од вашиот […]

Кабел Тип 2

Цена: наскоро Опис Овој адаптер ќе им овозможи на сите ЕВ опремени со приклучок од тип 2 (на пример, за Tesla […]

Кабел Тип 3

Цена: 14450 ден. Опис Кабел за полнење. Приклучоци: тип 2 машки – тип 1 женски. 16A /  230V /  1 фаза […]

Кабел Тип 1

Цена: 17272 ден. Опис Фази: 1 Моќност 2.2 / 3.52k W Должина: 5 м. Цените се без ДДВ!