Кабел за полнење на ЕВ - 2 x Type 2 Changer cable

ELEG1
29.900,00 ден
Во Продавница
1
Детали за производот

Кабел за полнење на електрични возила

НАМЕНА: Кабел за поврзување на електрично возило со полнач

ВЕРЗИЈА 2x Type 2 (32A)

Зачувајте го овој производ за подоцна