Мобилен полнач за ЕВ - Duosida

ELEG6
36.900,00 ден
Во Продавница
1
Детали за производот

Мобилен полнач за електрични возила

Модел 3030-PSE-32-5C-ES Type 1

Максимална моќ 7,4 kW (монофазно);

Можност за регулирање на ампеража 10 / 13 / 16 / / 32 ампера;

Материјал на кутија Пластика + гума;

Монтажа На ѕид, или на една или две станици;

Работна температура 25°C to 50°C/ -30°C to 85°C (при употреба)

НАМЕНА: мобилен полнач

ВЕРЗИЈА 7.2 KW

Зачувајте го овој производ за подоцна