Мобилен полнач за електрични возила - NRGKick 32

ELEG2
59.100,00 ден
Во Продавница
1
Детали за производот

Мобилен полнач за електрични возила

Модел NRGKick32 Bluetooth;

Максимална моќ 22 kW (трифазно); 7,4 kW (монофазно)

Број на фази Регулируем 10 / 13 / 16 / 24/ 32 ампера;

Комуникациски модул Bluetooth

Производител Австралија

НАМЕНА: мобилен полнач,

ВЕРЗИЈА 22KIW

Зачувајте го овој производ за подоцна