Полнач за електрични возила Combo EV Changer

ELEG9
1.825.200,00 ден
Моментално недостапен
1
Детали за производот

DC Брзо станица за полнење им нуди можност на сопствениците на електрични возила безбедно и брзо да го наполнат автомобилот. Типичен електричен автомобил со 24kWh батерии може да се полни е 20 минути за да се добие до 80% од нејзиниот капацитет.

НАМЕНА: Јавни површина, бензински станици

ВЕРЗИЈА 50KW/60KW

Зачувајте го овој производ за подоцна