Полнач за електрични возила ETREL G6

ELEG5
189.000,00 ден
Моментално недостапен
1
Детали за производот

Модел ETREL G6;

Максимална моќ 2 x 22 kW (трофазно)

Број на фази трофазна, 3 х 32 А (22 kW);

Материјал на кутија Алуминиум ;

Монтажа На ѕид, или на една или две станици;

Работна температура -20 ° C + 70 ° C

Димензии 135 x 270 x 450 mm

Производител Словенија

НАМЕНА: Локации со ограничен пристап, ресторани, хотели, кукји, згради, јавни површини и др.

ВЕРЗИЈА 22KW

Зачувајте го овој производ за подоцна