Полнач за електрични возила Etrel INCH Home

ELEG7
114.000,00 ден
Во Продавница
1
Детали за производот
Brand: ETREL

Полнач за електрични возила за домашна употреба.

Намена за користење на локации со ограничен пристап, хотели, ресторани, станбени згради, јавни површини..

Модел

Etrel INCH Home

Максимална моќ

22 kW (трифазно); 7,4 kW (монофазно)

Број на фази

трофазна, 3 х 32 А (22 kW)

Комуникациски модул

Wi-Fi; Ethernet, PLC

Комуникациски протокол

OCPP 1.6 JSON & SOAP

Начин на авторизација

PIN Koд

Материјал на кутија

Алуминиум

Монтажа

На ѕид, или на една или две станици

Работна температура

-20 ° C + 70 ° C

Димензии

135 x 270 x 450 mm

Производител

Словенија

Цена

Зачувајте го овој производ за подоцна