Полнач за електрични возила - Etrel INCH Pro

ELEG8
129.800,00 ден
Моментално недостапен
1
Детали за производот
Brand: ETREL

Полнач за електрични возила.

Намена за користење на локации со ограничен пристап, хотели, ресторани, станбени згради, јавни површини..

Модел

INCH Pro

Максимална моќ

22 kW (трофазно)

Број на фази

трофазна, 3 х 32 А (22 kW)

Комуникациски модул

Wi-Fi; Ethernet, PLC, LTE модем

Комуникациски протокол

OCPP 1.6 JSON & SOAP

Начин на авторизација

PIN код, RFID, QR код, SMS, мобилен приклучок

Материјал на кутија

Алуминиум

Монтажа

На ѕид, или на една или две станици

Работна температура

-20 ° C + 70 ° C

Димензии

135 x 270 x 450 mm

Производител

Словенија

Цена

Зачувајте го овој производ за подоцна