Универзален полнач за електрични возила ICU Eve Type 2

ELEG3
152.230,00 ден
Моментално недостапен
1
Детали за производот

Одговара на сите електрични возила;

Капацитет на полнење од 3,7 kW до 22 kW;

Монтирање на ѕид без дополнителни загради или посебно со опционален монтиран столб;

Стандардно опремено со мерач на енергија за трансакции;

СИМ отклучен: слободен избор за давател на услуги;

Овластување со картичка за полнење или со вметнување приклучок Четири јасни икони за LED за да го видите статусот на полнење;

Во согласност со сите релевантни прописи и стандарди и е опремен со вграден безбедносен систем Вграден само со компоненти од европски А-квалитет: солиден и квалитетен производ.

НАМЕНА: Локации со ограничен пристап, ресторани, хотели, кукји, згради, јавни површини и др.

ВЕРЗИЈА 3,7KW/7,4KW/11KW/22KW

Зачувајте го овој производ за подоцна