Форд најави електричен SUV

Форд забрзано работи на своето прво целосно електрично возило, кросовер на преден погон. Фордовиот електричен SUV е наречен Mach 1 […]

Партнерски договор на ChargePoint и Fulcrum

Fulcrum, водечко претпријатие за инфраструктура и услуги на Обединетото Кралство, и ChargePoint, водечка мрежа за полнење електрични возила на светот, […]

Лондон 2050

Градоначалникот на Лондон, Садик Кан, ја претстави финалната верзија на амбициозниот план за животна средина до 2050 пред Лондонското собрание. […]