Полнење

eLink обезбедува достапна инфраструктура за полнење на електрични возила во земјата. Системот е управуван од интегрирана платформа која гарантира сигурно […]

Ферари сака да се натпреварува со TESLA

Ферари сака да се натпреварува со TESLA во производството на најмоќниот електричен супер автомобил. Според изјавата на генералниот директор на компанијата, […]