Монофазен кабел тип 1 до тип 2 (16А)

Цена: 14150 ден.


Опис

Фази: 1

Моќност 3.52 kW

Должина: 5 м.

Цените се без ДДВ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *