Монофазен кабел од тип 1 до тип 2 (32 А)

Цена: 14760 ден.


Опис

Фази: 1

Моќност 7.04 kW

Должина: 5 м.

Цените се без ДДВ! 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *