Кабел Тип 1 Шуко (10/16А) монофазен

Цена: 17272 ден.


Опис

Фази: 1

Моќност 2.2 / 3.52k W

Должина: 5 м.

Цените се без ДДВ!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *