Duosida Level 2

Цена: наскоро


Опис

  • Кабел за побрзо полнење: Автомобилскиот полнач Duosida Level 2 го полни вашиот автомобил 3 пати побрзо од вашиот полнач од ниво 1, што значи дека можете да потрошите повеќе време за забава и авантура а помалку време во чекање.
  • Разновидна компатибилност со возилото: За разлика од другите полначи кои се ограничени за возило, марка или модел, Duosida Level 2 Charger е компатибилен со сите plug-in EVs, вклучувајќи ги и Chevy Volt, Toyota Prius и Ford Energi.
  • Заштедува пари и време: Преносливите полначи се поевтини за инсталирање од хардверските единици и одземаат помалку време за да го полнат вашето возило.
  • Со 25-метарски кабел за полнење, можете да имате повеќе простор за маневрирање и флексибилност при полнењето. Потребен ви е приклучок на 220 волти или 240 волти за да го приклучите возилото.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *