Цена: наскоро


Опис

Овој адаптер ќе им овозможи на сите ЕВ опремени со приклучок од тип 2 (на пример, за Tesla S / X или за Renault Zoe) да користат EVSE (полнење) - фиксен или пренослив - опремен со приклучок за полнење од тип 1 (J1772).

Должина на кабел: 1м

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *