Кабел Тип 3

Цена: 14450 ден.


Опис

Кабел за полнење. Приклучоци: тип 2 машки - тип 1 женски. 16A /  230V /  1 фаза / 5 метри макс.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *