Симпатично е како малку висок напон може да запали искра кај старите автомобили, и кај постарите луѓе. Погледнете го видеото кое Ви го презентираме.
И покрај големите напори да ја променат својата безживотна рутина, еден обичен класичен автомобил ( патем кажано, вратен во живот со помош на голема батерија и електричен мотор)  им овозможува на овие двајца пензионери да  излезат од нивната секојдневна  монотонија и да ја оживеат страста за автомобили како авантуристички момчиња, млади во душата.
Компанијата Mercury го оживеа автомобилот од 1957 год на  Ford,  модел Fairlane, наречен Evie. Evie е класика со електрично срце и нов живот. Овој викенд, на 18 март, електричната верзија на фордовиот автомобил ќе биде изложен на изложбата Galaxy of Cars.
#drivewonderful @mercurynz  #elink

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *