Цените на најновите генерации електрични возила се споредливи со цената на сосема нов автомобил со внатрешно согорување. Иако има некои разлики во цените во некои модели, тоа е неутрализирано од следните фактори:

  • Преку заштеда во цената на потрошувачка на секои изминати 100 километри
  • Поддржано одржување (без промена на маслото, помалку абење на гуми),
  • Слободен паркинг во сите зони,
  • Без обврска за плакање на патарини

Дополнително, долготрајното изнајмување електрично возило преку системот на еЛинк  допринесува до други бројни придобивки:

  • Поедноставен процес – 1 фактура за сè (еднократно плаќање за целосна услуга) – видете повеќе
  • Лесна промена на моделот на возило кое го користите
  • Голем број на достапни станици за полнење, видливи преку вашиот телефон
  • Бесплатно неограничено полнење на возилата за времетраење на лизингот

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *