Доживејте различни искуства со новите генерации електрични возила. еЛинк нуди изнајмување на електрични возила од водечки производители. Денес многу компании преферираат долгорочен закуп на автомобили за нивниот возен парк, од причина што немаат трошоци за целосното сервисирање на возила.

Проверете ги нашите предлози за оперативен автомобил лизинг:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *