Електричните автомобили прават револуција во автомобилскиот свет. Се очекува овие возила без бучава, без загадување и со високи перформанси да ги направат автомобилите на фосилни горива застарени до 2025 година. Погледнете го видеото кое ќе ги открие скриените технологии зад Тесла Моделот S, работата и карактеристиките на автомобилот Тесла со помош на анимација.

Линк до видеото

#elink  #electriccars #electricvehicles #chargers #battery #chargerspoints #Тесла #TeslaModelS

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *