Ѕидна станица за полнење 

Цена: наскоро


Опис

Јавна станица за полнење G-ctrl за монтирање на ѕид со 2 EV излези и интегриран MCB и RCCB за секој излез. Светлосниот индикатор се наоѓа на врвот на станицата и од далечина можете да го прочитате статусот на полнење. Поврзувањето е преку 3G или жична интернет конекција.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *