Hyundai IONIQ

Hyundai IONIQ од 999 eur  месечно без ДДВ ТРАНСМИСИЈА: Single-speed / automatic CO₂ ЕМИСИЈА: 0 кг/годишно МОЌНОСТ: 118 hp (88 kW) ТИП НА БАТЕРИЈА: Litium-ion […]