Nissan Leaf

NISSAN LEAF от 840 еур месечно без ДДВ АВТОНОМИЈА: Максимална автономијасо целосно наполнета батерија – 150 км. НАЧИН НА ДВИЖЕЊЕ: Целосно електрично БАТЕРИЈА: 24 […]