TurboDock двојна станица за полнење

Цена: наскоро


Опис

TurboDock двојната станица за полнење е нов производ.

Ова решение е создадено да биде рентабилна EV станица за полнење специјално дизајнирана за работни места и за повеќе семејно домување каде што можете но и доколку не сакате да го контролирате пристапот.

Она што го прави TurboDock уникатен е тоа што системот е контролиран преку Bluetooth конекција на паметен телефон. TurboDock може да се конфигурира за да обезбеди едноставна контрола на пристап, доколку сакате. Можете да му дадете универзален пристапен код за сите корисници или индивидуален пристапен код по корисник. Или можете да го оставите TurboDock со отворен пристап.

TurboDock ги полни повеќето приклучоци за помалку од 4 часа на Ниво 2 (16-Amp / 240 VAC) што ја оптимизира вашата електрична услуга. Исто така може да се конфигурира да се полни на ниво 1 (16-Amp / 120 VAC), доколку сакате. Конечно, TurboDock може да се надгради, па софтверот од следната генерација лесно може да се симне преку апликацијата за паметни телефони.

Спецификации - кабел за полнење од 5 метри, приклучок SAE J1772, внатрешен / надворешен, 16 ампери со 120 VAC; 16 Ампери на 240 VAC, UL, cUL наведени.

Вклучува две станици за полнење и монтажен држач.

Дава можност на возачите да пристапат до станиците за полнење преку нивниот паметен телефон.

Телефонот мора да поддржува Bluetooth 4.0 кој се наоѓа во iPhone 4S или понова, iTouch 5th Gen, или Android уред 4.3 или понова

Лесен за користење, лесен за инсталација, економичен и безбеден

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *