Nissan Env 200

NISSAN ENV 200 од 795 еур месечно без ДДВ NISSAN LEAF от 795 еур месечно без ДДВ АВТОНОМИЈА: Максимална автонимија со целосно наполнета […]

Nissan Leaf

NISSAN LEAF от 840 еур месечно без ДДВ АВТОНОМИЈА: Максимална автономијасо целосно наполнета батерија – 150 км. НАЧИН НА ДВИЖЕЊЕ: Целосно електрично БАТЕРИЈА: 24 […]