Hyundai IONIQ

Hyundai IONIQ од 999 eur  месечно без ДДВ ТРАНСМИСИЈА: Single-speed / automatic CO₂ ЕМИСИЈА: 0 кг/годишно МОЌНОСТ: 118 hp (88 kW) ТИП НА БАТЕРИЈА: Litium-ion […]

Nissan Env 200

NISSAN ENV 200 од 795 еур месечно без ДДВ NISSAN LEAF от 795 еур месечно без ДДВ АВТОНОМИЈА: Максимална автонимија со целосно наполнета […]

Nissan Leaf

NISSAN LEAF от 840 еур месечно без ДДВ АВТОНОМИЈА: Максимална автономијасо целосно наполнета батерија – 150 км. НАЧИН НА ДВИЖЕЊЕ: Целосно електрично БАТЕРИЈА: 24 […]

Renault Zoe

Renault Zoe од 690 еур месечно без ДДВ МОТОР: Целосно електричен – 41kWh БАТЕРИЈА: 92bhp МОЌНОСТ 0 -100 km/h :  […]